Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Monday, 27 June 2011

-beli baju & dikejar monyet-

arini offday...dan offday yg terakhir memandangkan aku akn berhenti dari TBR nie.sebab tu la aku xbalik kg arini..hahaha.so..petang tu lam pukul 5 lebih cam2 laa..aku pon p laa pantai coz nk beli baju utk ank sedara ak..si comel safiya..(memeng niat aku dari dulu..nak belikan die baju)..+perut lapar sebab tadi makan megi jew ngn air milo..duit lam dompet nie..dela lam rm17..hahaha...jalan punye jalan..aku jumpela baju yg aku berkenan..ak pon beli la sehelai...lau ikptkan banyak baju yg aku berkenan tp duit lak xbape cukup...so aku pon beli jela sehelai dulu....
(nie la baju utk safiya...mtk2 la muat)

settle beli baju..perut yg lapa nie minta la diisi..aku pon p la beli ubi goreng rm1 ngn wantan rm1 pas2 burger daging spesel tao..perut nie lapar sgt la..aku pon makan la wantan nie sambil jalan nk balik resort ngn penuh keayuaan..hahahaha...pastu aku nak ikot jalan yg slalo org joging tapi nmpak plak geng2 cik monyet...aku pon ikot laa ikot padang..dok tgh syokk makan sambil jalan nih..tetibe dtg lak sekor monyet..besa plak 2..aku pon keto lutut..cepat2 amik ubi goreng paling kat monyet tu..ingat monyet tuu nk bla..tapi die ikot aku g...aku pon bagi ubi goreng aku lagi...die ikot gakkk....cissss!!!!aku bagi plastik kosong....igt die nk amik plastk tu...upeny x..die nk gak ikot aku...aku pon ape lagii..wat2 brani..aku amik batu baling kat monyet tu..fuhhh!!!slamat die blaa....takot siot..nk lari.xlarat aku nk lari pas2 malu la nk lari..cover cun kot...

pengalaman arini p pantai telok batok sowangsambil makan!!sangat bahaya...hati2 dimasa akan datang..

Sunday, 26 June 2011

@ kisah dongeng @

Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja










+ 1st time aku dengar lagu nie. .time tu de orang tag kat fb...perghh aku terus jatuh cinta ngn lagu nie..pastu aku download letak dlm hndphone aku..tiap2 ari...lebih 2,3 kali la aku dengar...ciap buat caller ringtone g....hehehe+