Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Sunday, 31 July 2011

GA :KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN

Sling Denim Bag Giveaway



klik kat sini kalo nk join ea..:)

HADIAH:sling denim bag.
TARIKH TUTUP:19 ogos 2011( jumaat) 

KSWSK Giveaway

tarikh tutup: MONDAY, 15 AUGUST 2011



klik banner diatas kalau nk join...:)


Hari Raya Give Away

klik dekat banner kalau nk join ea..:)

cantik2 blouse yg dijual....

GA - Setulus Ingatan

Sempena kedatangan bulan Ramadhan..bulan yang penuh rahmat dan keberkatan dan bakal tiba tak lama lagi..CCK berbesar hati nak anjurkan "GA-Setulus Ingatan"..
KLIK BANNER DIATAS UTK JOIN MACAM SAYE..:)

UCAPAN BUAT CCK SEKELUARGA
 Saye ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK kpd CCK sekeluarga..moga bulan ramadhan kali ini,kite dapat melipatkali gandakan amalan  drpd sebelum nie..tiada bulan yang plg istimewa selain drpd bulan ramadhan..so,jgnlah kite sia-siakan ea..:

"Diriwayatkan dari Sahl bin Saad r.a katanya: Rasulullah s.a.w bersabda: Sesungguhnya di dalam Surga itu terdapat pintu yang dinamakan Ar-Rayyan. Orang yang berpuasa akan masuk melalui pintu tersebut pada Hari Kiamat kelak. Tidak boleh masuk seorangpun kecuali mereka. Kelak akan ada pengumuman: Di manakah orang yang berpuasa? Mereka lalu berduyun-duyun masuk melalui pintu tersebut. Setelah orang yang terakhir dari mereka telah masuk, pintu tadi ditutup kembali. Tiada lagi orang lain yang akan memasukinya" [Bukhari-Muslim]



Ramadhan Giveway!

KLIK BANNER DIATAS UTK JOIN :)


Cute Mum tambah free gift..

klik pic kat atas kalo nk join jugak...:)

Tarikh Tutup:
31 Julai 2011

+++saye dh like & vote+++

Saturday, 30 July 2011

GA SEMPERNA RAMADHAN BY CIK GUGU

! ! ! anOther stOry tO tell yOu ! ! !
KLIK BANNER KT ATAS UTK JOIN YEA....:)

NAMA: nur suzlina binti saleh
UMOR:22TAON
SAYE SEORANG PENGANGGUR..hehehe
insyaallah bulan 9 nie daftar upsi..huhuhu

::GiveAway di FB::

Tarikh akhir: 1 Ramadan 1432.

1 August 2011.
KLIK JEW BANNER KAT ATAS KALO NK JOIN..:)

+++saye dh like Tupperware With Love kat fb+++
+++id fb:mizz lina+++
$$hope bisnes awak sentiasa maju:)$$

korang vote saya, saya kasi hadiah

TARIKH TUTUP
30.8.2011

KLIK BANNER DIATAS Dan follow arahan yg diberi utk join content ini :)
+++saye dh like dan vote like+++
anda bila lagi????

GA : BAJU RAYA 2011

STICKY MODE
1.8.2011
31.7.2011

+++KLIK BANNER DIATAS KALAU NK JOIN JUGA EA+++
" WARNA TEMA BAJU RAYA KELUARGA ASYA BAGI TAHUN 2011? "
WARNA:MERAH

Thursday, 28 July 2011

" ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku "




Hatiku Milikmu- Nera AF9


Pernahkah engkau hargai
cintaku yang sejati
pernahkah engkau mengerti
akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
memberiku sejuta pilu
betapa agungnya asmaramu
membuatku terpaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degupan jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Kan kuabadikan dikau
suatu kenangan yang manis
yang tak mungkin aku lupa
untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
dalam sanubariku ini
dapat jadi yang terindah
di dalam hidupku ini

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degupan jantungku
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
dihatiku bergetar sejuta rasa
namun sukar untuk aku meluahkan
kucinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
terasa pantas degupan jantungku ini
mungkinkah hatimu milikku jua
kusayang padamu

Aku coretkan kenanganmu
dalam sanubariku ini
agar jadi yang terindah
dalam hidupku ini

Wednesday, 27 July 2011

**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana


sape nak join gak..klik jew gambar kat atas ea...

Monday, 25 July 2011

hari pertama....

breakfast
-1 bijik telur rebus+kicap cikit(coz xleh trime telur rebus masuk tekak)
-air masak 2 gelas

lunch
-sup sayur kobis+bebola ikan
-air masak 3 gelas(perghhh..nak termuntah nak habiskan 3gelas masak + kenyang giler)

-nenot NEKAD!!!!!!!_

aku dh  xtertahan lagi..xsanggup lagi nak tanggung lemak2 yg berlebihan kat badan aku nie..nak2 plak kat peha nie....heeeee(marah-marah)...benci tol..bengang giler..jean aku banyak xmuat..pastu suar track pon ketat!!!arrrggghhhh....BENGANG...STRESSSSSSSSSS...peha lebar nak mam"""...

so,aku dah tekad n n diet..aku dapatkan informasi dari cni..http://www.taknakgemuk.com/ & http://rahsiaaku-myoliza.blogspot.com/2011_02_01_archive.html... nie kira sumber inpirasi aku laaa...aku berharap sgtlaaa..aku berjaya n xberputus ase..

aku nak mulakan arini...start diet ye nenot!!!!!!DIET...DIET...DIET....DIET....

nak tao berat aku skg berapa?????ni lah...tgk la pic kat bawah

hahahaha...berat kan????xelok kalau pompuan nie berat lebih2..nak2 plak ank dare...

BMI = 

Saturday, 16 July 2011

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"


            nak join gak..klik banner diatas!!

tag kepada:

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 


-alhamdulillah..aku sujud syukur pada-Mu Ya Allah-

alhamdulillah..aku dapat sambung pelajaran aku ke peringkat ijazah dalam bidang  pendidikan..amin3x.walaupon hati nie berat sebenarnya utk sambung pelajaran tapi bile aku pikirkan demi masa hadapan dan impian ibu bapa aku utk aku jadi seorang guru..aku kuatkan hati jugak utk terima tawaran blajanie..hmm

aku harap aku boleh berjaya semasa di upsi nanti dan tabah hadapi semua rintangan..
aku sangat bersyukur pada-Mu YaAllah..nie lah hikmah aku dapat..interview gov xdapat..keje pon xok..mungkin DIE nak aku mencari ilmu lagi..sangat bersyukor pada-Mu..

Friday, 15 July 2011

-berdebar-debar-

berdebar-debar pasai pa??
pasai nak tunggu result upu laa...harinie pukoi 12 satgi dijangkakan result upu akan keluar..(ijazah pertama)
aku harap dapatlaa ak masuk u wat degree kat upsi tu tapi aku cam xbape yakin sgtlaa sebab aritu aku jawab interview tah pape..
apepon resultnye nanti..aku trime dengan redha..amin.sume nie rezki Allah.s.w.t

Thursday, 14 July 2011

"Giveaway dapat Cotton Flower Brooch la"

"Aku nak Cotton Flower Brooch ni sebab" ...lanabusybee bagi FREE & brooch nie sangatla CANTIK.sapa xmau dapat free kan??cantik plak tu..tambah plak aku nih suka pakai shawl..mmg sesuailaa pakai ngn brooch nie..mula2 bukak blog nie mmg tertarik kat brooch niela..tapi nk beli..bajet xcukup lak..tambah ngn wang pos lagi..tapi skg lanabusybee buat content siap nk bg Cotton Flower Brooch lagi..memang xkan ku lepaskan peluang mencuba nasib..sekian~~


cik mila
fatin

Saturday, 9 July 2011

+wahhhhhh...shawl FREE utk dimenangi+

sape nk shawl FREE gak..leh la klik banner diatas n join content cam saye..go!go!go!..
ID FOLLOWER: nenot
SEBAB NAK SHAWL:  welawehhh...shawl dari http://www.radiusite.com/ tu..sape xnk an??sume cantik2 belako..saye teringin sangat nk cube shawl nie tp x punye ongkos yg mencukupi utk membelinye..hehehe.so..bile ade content yg menawarkan adiah shawl dari Radiusite/GetGorgeous nie..op kos saye nk try..(ce try..ce try..ce try) kot de rezki ke..nak2 plak saye nie mmg giler pakai shawl..setakat nie..saye hanya mampu pakai shawl yg murah jew..lau dapat shawl dr Radiusite/GetGorgeous nie..mmg inilah shawl yg terbaek saye pernah miliki!sekian~~

Wednesday, 6 July 2011

GIVEAWAY 1MINGGU 1 BUKU

nie 1st time saye join contents kat blog..berpeluh2 blaja nk letak banner kat atas n linkkan die kat blog http://bukuhargapatut.blogspot.com....i learn something..hu3..saye nak sgt join contents nie coz sy suke sgt  ngn hadiah yg diberi..+buku+mate berpinar2....

yg berminat nk join gak contents nie..juz kelik banner diatas n follow jew arahan yg diberi....
#nenot suke sangat dapat buku#

Monday, 4 July 2011

-inteview ouh interview-

nie citer sal pengalaman interview aku mggu lepas kat majlis daerah tAPah utk jawatan pembantu tadbir (pengkeranian/operasi)...sebenarnya nie bkn 1st time aku p interview gov tapi dah kali ke-5 dalam idop aku/sepanjang aku abis diploma nie...meh aku senaraikan apa lagi interview yg pernah aku p..

1-upsi-penolong pegawai penyediaan makanan n27
2-upsi-wat degree pendidikan
3-upnm-penolong pengurus asrama n27
4-kemas-cikgu tadika s27
5-majlis daerah tapah-pembantu tadbir n17

aku nk kongsikan ape pengalaman aku bile p interview kat majlis daerah tapah(mdt)..mule2 kena amik exam dulu.kalau lepas 90% baru boleh inerview..aku pon masuk la amik exam...perghhh ramai giler kot.dela lam 300 org kot amik exam..ade 20 soklan sumenye.
soklan 1-17:objektif
soklan 18-20: esei pendek

soklan objektif
ape yg ditanye??
1. sapa nama yg dipertuan mdt
2. bile penubuhan mtd
3. ape no. tepon mdt (ala yg 1-300-bla bla)
4. ape e-mel aduan mdt
5. ape maksud warna putih kat bendera perak
6. ape maksud warna biru kat lodo mdt
7. berkenaan perak aman jaya
8. sape yg luluskan pelan kat mdt
9. mdt ade bape jabatan
10.sape ketua perkhidmatan negeri perak (menteri ke..agong ke..setiausaha negeri ke)
# 2 jela yg aku igt ..hu3..tapi banyak sal mdt laa...

soklan esei pendek
1. akta ape yg digunakan oleh mdt
2. ape objekti mdt
3. rukun negara

aku dh memang failed kat cni..so aku xdapat p interview..hope aku jadikan nie sebagai pengalaman di masa akan datang