Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Monday, 29 August 2011

Blouse giveaway~3 days only!


"GA - PERTAMA DARI CIK MAY"


Tarikh tutup untuk join GA ni adalah pada 06hb September 2011 (1pm)
Tag kepada
cempaka kuning
nana

CONTENT MUKA AYU TANPA MAKEUP


nie picture yg saye pertaruhkan...
ayu x..???huhuhuhu..
jgn caye pada tareh dibawah ea....

GADIS JEPON..
Hadiah :
   just topap jea kot.
Tempat pertama : RM15
Tempat kedua    : RM8
Tempat ketiga    : RM5
( Cukup kan? Harga topap takboleh dirunding , nak kurang boleh )

SYARAT UTAMA :
 Penyertaan contest nie mestilah lebih daripada 10orang, kalau kurang. serta merta CONTEST nie akan dibatalkan. okay ?

TARIKH TAMAT :  1 September 2011
 ( Lamekan ? , aku bagi mase yang panjang tuk korang join contest nie ) 

TAG KEPADA
FATIN
KEYPOOCHEE
DILAZ
CEMPAKA KUNING


Saturday, 27 August 2011

Contest : Setahun Hanya Sekali


+ saye hope dapat duit raye+kad raye dari awak...amin3x

HADIAH PEMENANG
  • Duit raya bernilai RM 20.00 - First prize 
  • Duit raya bernilai RM 10.00 - Second prize


TERMS AND CONDITIONS
  • Anda dikehendaki follow blog ini dan blog Kisah Kasih Chenta Hatiku. Pastikan korang attached kan Followers ID korang masa submit penyertaan nanti yek. Tak nak follow pun takpe. Tapi susah la I nak jejak korang balik.
  • Like blog ini pada ruangan "Like This Site!" di atas. :')
  • Buat satu entry pendek dan simple tentang contest ini. Dan korang just perlu Copy and Paste jek terms and conditions neh.
  • Make sure tampalkan sekali banner di atas pada entry korang menandakan korang join contest ini dengan jayanya.
  • Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh I masa hari ulangtahun I nanti. Yes, ini adalah contest "Lucky Draw".
  • Tolong submit penyertaan anda di ruangan komen entry ini oke.
  • Contest tamat pada 27 August 2011 bersamaan jam 11.59 malam.

Giveaway : Simple Giveaway HOB

 

Due date :
24/08/2011 - 30/09/2011
 Hadiah :

5 X doodles  buat 5 pemenang bertuah
                                 2X Cursor buat 2 pemenang bertuah
2X Simple header buat 2 pemenang bertuah

Friday, 26 August 2011

GA Raya Pulak...


hadiah menarikkk:)
GA date: 18/8/2011 - 31/8/2011
tag kepada

Thursday, 25 August 2011

THIRD GIVEAWAY (GA)

DSCN4185 by umiyumi
Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 31 Ogos 2011. Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2011. 

"Giveaway Beg Comel daripada kukutanganku (^_^)"



tag kepada

Monday, 22 August 2011

" First Giveaway by Amalina Athman"

 bermula pada 14August-14Sepetember2011.

senarai sponsor

Thursday, 18 August 2011

2nd Giveaway by Misz Wanny


HADIAh LUMAYAN

1)Sebuah novel cinta karya penulis termasyur..(tajuk rahsia)
2)2 Tiket ke taman Tema Air Terbesar di Malaysia
3)Novel Remaja
4)Buku komik(baru beli)
5)Diskaun 10% di Cute Keychain

TARIK TUTUP

31.08.2011(SATU BULAN)

Wednesday, 17 August 2011

Izzaty Hedry Nak Bagi Kad Raya ! Sapa Cepat Dia Dapat

tamat :- 22/8/2011

Giveaway Raya By Miss Nadya

Close Date :: 18 Ogos 2011..Pukul 12 Tengahari..cepat-cepat..


Happy Giveaway by Si Budak Kurus

TARIKH TUTUP : 30 AUGUST 12.00 a.m

Tuesday, 16 August 2011

Contest Raya!

tamat:18082011

HADIAH
3 x Make-Up Bag + Duit raya! 


RM30
RM20
RM10

Kempen "Giveaway Duet Raya 2011"

Tarikh tutup penyertaan : 24 August 2011 

Kepada 5 peserta (random) akan menerima duet raya RM 10 setiap seorang.
Akan diberikan melalui topap, untuk semua jenis prepaid
.

"#1 GIVEAWAY KECIK : LOVE AND YOU"



Tarikh tutup untuk GA ni adalah 16 OGOS 2011 (12.00 malam)

Giveaway Tinidewi..Hadiah Dari Tenun Kapas....:)

Giveaway berakhir 21 Ogos 2011 (Ahad), jam 12 tengahari


HADIAH MENARIK & TERTARIK

MENARIK DI TENUN KAPAS

NAK TAO LEBIH LANJUT??
KLIK TENUN KAPAS


Monday, 15 August 2011

Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku

TARIKH TUTUP:  21 AUGUST 2011


Hadiahnya:

Duit raya bernilai RM10 untuk 10 orang

tag kepada





"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 21 Ogos 2011 . 
Kesemua hadiah akan diposkan kepada anda pada 22 Ogos 




Hadiah Menarik & Tertarik
1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20 2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15 3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10 4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5 

TAG KEPADA:


"JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi"

TARIKH TUTUP
13 september 2011 [ last submit 12 september 2011 , jam 11:59:59 malam ikut jam gulagula ]


HADIAH ISTIMEWA
hadiah masih dirahsiakan buat masa sekarang tp akan di-update dari semasa ke semasa (;

HADIAH YG TERINGIN SANGAT-SANGAT


 kain pasang 
(coz dh masok study..kenala byk baju kurung)

brooch felt
(cantik sangat brooch nie tp xde jual kt tmpat saye)


shawl cotton
(saye penggemar shawl & shawl cotton nie murah &kemas)

++sume pic google punye ea++

INILAH HADIAH YG SAYE HARAPKAN..:)

SAYE NAK WISH BUFDAY DULU YEA....:)

Selamat Hari Lahir kepada gula-gula pelangi....;)

TAG KEPADA:-



Sunday, 14 August 2011

GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

Kechik Itu Comel
tarikh tutup : 14 Ogos 2011 jam 11.59 malam

HADIAH MENARIK&TERTARIK
HADIAH PERTAMA
HADIAH KEDUA

" Syieda_Joy 1st GA "


hadiah :
15 orang topup RM10 (maxis/celcom/digi)
(maaflah hadiah kali ini kecil, tetapi syieda akan pilih ramai pemenang.^_^ dont worry peluang untuk anda menang sangatlah tinggi)



GA Sapa Nak Shawl Nie?



Saturday, 13 August 2011

'Giveaway for Ramadhan'


HADIAH YG JADI PILIHAN SAYE

Jom Join 3rd GA Mummy Danny!!!!! HandBag Raya Beb!!

tarikh tutup:20.ogos.2011

"GLAMOUR RAYE"
Saye punye citer nie lain la sikit..slalo orang citer pasal raye ngn famili pastu letak gamba ngn famili..tapi citer saye nie adalah berkenaan 'open house' yang dianjurkan oleh saye dan rakan2 sekelas..

CITERNYE BEGINI;-

Peristiwa nie berlaku mase 2taon lepas..time tu saye di sem5 amik kos Diploma Hotel Katering(DHK5)..clas saye nie kena buat dua event mase sem5 nie..so salah satunye timbul la idea nak wat event open house untuk semua pensyarah2 & student2 Jabatan Hospitali(JH) memandangkan sem tersebut adalah kene time raye..:)
maka bermulalah persiapan utk menganjurkan majlis yang gilang-gemilang nie..hahaha
open house kteorang nie siap ade tema g tao..temanya adalah 'GLAMOUR  RAYE'..

nie la backdrop open house yang bertemakan "GLAMOUR RAYE"

banting yg kiut diletakkan di hadapan pintu masok...:)
:
persiapan disiang hari..sibuk mengacau dodol....:)
#last2 xdapat pon hidangkan & makan dodol nie sebab apetah..keras kot..so dak clas p beli yg baru..yg  dh siap....haha....:)
penat jew tao tp bezla dpt pengalaman baru..:)
#tuan blog yg tgh kacau dodol belah kanan ea...:)
http://matcuoi.com
kengkawan yg sibok memasak dikitchen...;)
sume makanan+kuih raye+minuman disediakan sendri tao oleh rakan2 sekelas


nie pic keselurahan dewan..time nie tengah dlm proses menghias lagi...:)


nie gerai yg menempatkan kuih raye...:)




salah satu menu yg disajikan..soto..:)
meja bufet...:)
persembahan nyanyian & tarian dari adik2 junior...:)


tetamu yg glamour...:)


dak2 + lecturer clas yg cool..miss uollss...
gegurl sume pakai sedondon..:)


BISKUT RAYA - Biskut Crystal Ball

nie la biskut yg paling simple nk buat...paling simple nk cari bahan..gune 3 bahan jew..paling sedaaaaaaapppp,menarik & tertarik serta cair dimulut....:)

[crystal+ball.bmp]

Bahan-bahan :
250 gm tepung gandum
125 gm gula halus
125 gm minyak sapi
pewarna merah, kuning dan hijau

Cara penyediaan :
Gaulkan semua bahan sehingga sebati. Bahagikan adunan kepada 3 warna dan masukkan warna yang berlainan seperti merah, kuning dan hijau. Bentukkan adunan seperi bebola dan cantumkan 3 warna seperti dalam gambar. Masukan adunan dalam paper cup kecil. Bakar pada suhu 180'c selama 25 - 20 minit.


tag kepada;_

fasyafrina


join content
ummi iman
dilaz
syu