Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Monday, 26 December 2011

"GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY "

klik banner pada sape yang nak join...:)

TARIKH TUTUP :  31 Disember 2011

http://matcuoi.comKenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini?????http://matcuoi.com


http://matcuoi.com saYe suke kain coz saye nie student lagi..SO kain nie sgt penting la utk saye Buat baju & dipakai utk kuliAH....hahahaha
http://matcuoi.com pastu lak..kain coTTOn Polka Dots nie Trend STUdent uPSI skg nie...nampak cun jew dak gurl pakai.....alangkah bez kalau saye pon ade                                                                                                    
http://matcuoi.comharga kain ini boleh tahan memandangkan Saye nie stundent an (harga begitu rupe amat tinggi)...lau dapat Free..YEahhhhh.
http://matcuoi.comkain yang dijual kat GEYLANG SHOP nie mmg cun sesangat COMEY....warna & corak die mmg ikut trend bagi umor cam saye nie...hahaahahA
http://matcuoi.com yang PALING penting......... saye PENGGEMAR KAIN COTTON POLKA DOT!!!!!!!!

hari nie mak masak kari
mintak-mintak dapat kain POLKA DOT freee....

hahahaahahahaaaaaa

SEKIAN

buat muke penuh mengharap
|
|
|

http://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.com

"GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY "

klik banner pada sape yang nak join...:)

TARIKH TUTUP :  31 Disember 2011

http://matcuoi.comKenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini?????http://matcuoi.com


http://matcuoi.com saYe suke kain coz saye nie student lagi..SO kain nie sgt penting la utk saye Buat baju & dipakai utk kuliAH....hahahaha
http://matcuoi.com pastu lak..kain coTTOn Polka Dots nie Trend STUdent uPSI skg nie...nampak cun jew dak gurl pakai.....alangkah bez kalau saye pon ade                                                                                                    
http://matcuoi.comharga kain ini boleh tahan memandangkan Saye nie stundent an (harga begitu rupe amat tinggi)...lau dapat Free..YEahhhhh.
http://matcuoi.comkain yang dijual kat GEYLANG SHOP nie mmg cun sesangat COMEY....warna & corak die mmg ikut trend bagi umor cam saye nie...hahaahahA
http://matcuoi.com yang PALING penting......... saye PENGGEMAR KAIN COTTON POLKA DOT!!!!!!!!

hari nie mak masak kari
mintak-mintak dapat kain POLKA DOT freee....

hahahaahahahaaaaaa

SEKIAN

buat muke penuh mengharap
|
|
|

http://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.comhttp://matcuoi.com

1st Giveaway From China @ Affafkusayang

klik banner kalau nak join gak

Tarikh Tutup : 31.12.2011

Back To School Giveaway

nak join??klik banner nie


Giveaway by WM Erlysa, Athirah & Madee.

nak join??klik je banner nie...:)
  
tag kepada :-


SlogaN saye  
Saya menyertai Giveaway nie kerana saya nak menang hadiah yang diberikan..adiah sangat menarik n boleh menambahkan koleksi selendang dan inner saye....

http://matcuoi.com

 Giveaway ini dianjurkan oleh : WM Erlysa | Athirah | Madee 

Sunday, 25 December 2011

FULL MUZIK GIVEAWAY........

Nak join jugak???klik jew banner diatas....

JaWapan Nenot.....http://matcuoi.com

3 Sebab anda ingin menang hadiah yang di sediakan fullmusik
http://matcuoi.com dapat kamera/novel free ...jimat belanja..huhuhu
http://matcuoi.com teringin sangat nak kamera tu coz so cute..nak plak dapat warna pink....yaehhhhhh
http://matcuoi.comnenot suke bace novel tapi nenot xcukup duet beli novel...kahkahkah


brapa lama telah guna fullmusik di blog
http://matcuoi.combaru jew gune fullmuzik semalam (24/12/2011-sabtu)..tu pon sebab tetibe terbukak ati nak letak lagu kat blog...pastu lak coz tengah angau lagu selena gomes la, bruno mars la..bla..blaa...tengak plak fullmuzik ni ada ofer byk giler lagu...huhuhu...
SyaRAt-SyaraT pENyertAAN......http://matcuoi.com

Peserta di kehendaki untuk menulis satu entry untuk giveaway ini :

Entry tersebut hendaklah menjawab soalan2 ini :

-3 Sebab anda ingin menang hadiah yang di sediakan fullmusik

-brapa lama telah guna fullmusik di blog

   Wajib Linkkan Entry kamu ke
                 - http://www.fullmusik.net/

                     -http://jancoks.blogspot.com/

   Blogger dari malaysia sahaja

     Mempunyai blog sendiri

     Pemenang akan di pilih melalui entry yang creatif


HaDIAh MenarIK.......http://matcuoi.com

http://matcuoi.comTEMPAT PERTAMA

                  + instax mini Fujifilm bernilai rm 280 +


http://matcuoi.comTEMPAT KEDUA


+ novel Sisa sebuah cinta +




*hadiah bergantung kepada stock..jika tidak ada,hadiah akan digntikan dgn nilai yang 
sama
*giveaway akan start 11.12.2011 sehinnga 20.1.2012