Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Saturday, 24 December 2011

selamat bertunang reen.....


Dalam bz-bz aku jadi seorang student (bz ker??)..sempat la aku p menghadirkan diri dalam majlis pertunangan besfren aku time poli...xsangka tol dalam kami 4 sekawan nie..reen terlebih dahulu mengatur langkah ke alam yang lain..hahaha.alam rumah tangga laa...TAHNIAH reen....aku sentiasa doakan ko bahgia ngn angah...
            aku la kot yang paling excited kot..mane xnye..reen tunang ahad (18/12/2011) 2.00 ptg tapi aku gerak p kl ari sabtu pukul 8.00 pagi laktu...kl ngn tg.malim pon bukan jauh sgt...tp disebabkan aku xpandai jejalan kl + eton yang soh datang awal...aku pon sampai la awal...papepon thakz eton dan reen bersusah payah jage aku time ak kat kl...


SEJUTA MEMORIE RAJA AZREEN...<3 ANGAH
selamat bertunang reen...:)
bila la turn aku lak  ????hahahaah
bestfrend foreverrrr........
aku amik berkat.........
(tapi dah cam dugong plak..heee)
sayang eton lebey...:)


pasangan baru ditunangkan












p/s : tapi cedey bile de sorang besfren kami xdapat bersama..mybe die de alasan tersendri....:( 
style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

1 comment:

  1. Dodge Ram Truck AC Compressor
    Thanks for honestly relating your experiences and opinions and good luck to you.

    ReplyDelete