Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Saturday, 27 August 2011

Contest : Setahun Hanya Sekali


+ saye hope dapat duit raye+kad raye dari awak...amin3x

HADIAH PEMENANG
  • Duit raya bernilai RM 20.00 - First prize 
  • Duit raya bernilai RM 10.00 - Second prize


TERMS AND CONDITIONS
  • Anda dikehendaki follow blog ini dan blog Kisah Kasih Chenta Hatiku. Pastikan korang attached kan Followers ID korang masa submit penyertaan nanti yek. Tak nak follow pun takpe. Tapi susah la I nak jejak korang balik.
  • Like blog ini pada ruangan "Like This Site!" di atas. :')
  • Buat satu entry pendek dan simple tentang contest ini. Dan korang just perlu Copy and Paste jek terms and conditions neh.
  • Make sure tampalkan sekali banner di atas pada entry korang menandakan korang join contest ini dengan jayanya.
  • Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh I masa hari ulangtahun I nanti. Yes, ini adalah contest "Lucky Draw".
  • Tolong submit penyertaan anda di ruangan komen entry ini oke.
  • Contest tamat pada 27 August 2011 bersamaan jam 11.59 malam.

Giveaway : Simple Giveaway HOB

 

Due date :
24/08/2011 - 30/09/2011
 Hadiah :

5 X doodles  buat 5 pemenang bertuah
                                 2X Cursor buat 2 pemenang bertuah
2X Simple header buat 2 pemenang bertuah