Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Saturday, 24 December 2011

14 minggu telah berlalu.....

alhamdulillah...berkat usaha dan kesabaran aku (walaupon xdela usaha mane) ku berjaye gak lalui harungi hidup di upsi nie selama 14 minggu...sekarang ngah fokus utk final exam...tapi................................................
tapi ape not???? carry mark aku rendah....waaaa

aku maleh la nak citer sal mendde sedey nie...baek aku citer ape yg berlaku sepjg 1 sem aku jadi student....

selamat bertunang reen.....


Dalam bz-bz aku jadi seorang student (bz ker??)..sempat la aku p menghadirkan diri dalam majlis pertunangan besfren aku time poli...xsangka tol dalam kami 4 sekawan nie..reen terlebih dahulu mengatur langkah ke alam yang lain..hahaha.alam rumah tangga laa...TAHNIAH reen....aku sentiasa doakan ko bahgia ngn angah...
            aku la kot yang paling excited kot..mane xnye..reen tunang ahad (18/12/2011) 2.00 ptg tapi aku gerak p kl ari sabtu pukul 8.00 pagi laktu...kl ngn tg.malim pon bukan jauh sgt...tp disebabkan aku xpandai jejalan kl + eton yang soh datang awal...aku pon sampai la awal...papepon thakz eton dan reen bersusah payah jage aku time ak kat kl...


SEJUTA MEMORIE RAJA AZREEN...<3 ANGAH
selamat bertunang reen...:)
bila la turn aku lak  ????hahahaah
bestfrend foreverrrr........
aku amik berkat.........
(tapi dah cam dugong plak..heee)
sayang eton lebey...:)


pasangan baru ditunangkan












p/s : tapi cedey bile de sorang besfren kami xdapat bersama..mybe die de alasan tersendri....:(