Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Wednesday, 1 February 2012

cerita Sem satu

aku xtao mood apa mai dalam badan aku arini sampai aku nak cerita something lam blog aku nie....kan best lau mood aku ari2 macam nie..leh aku updates blog aku selalu..tapi malangnya aku mood nak update blog datang mengikut angin...angin kus-kus..hahahaha....

ok..tanpa aku membuang maa lagi..kite berblaik pada tajuk asal kite iaitu 'CERITA SEM 1'..sampai sekarang nie aku cam xpecaya aku dh sambung belajar balik wat degree kat upsi lak tu..nak jadi cikgu la katakan..excely..aku dah maleh dah nk smbung stdy..hajat dihati nak keja tapi rezki keja aku xde an...rezki aku lebuh kepada belajar..so aku terima dengan hati xberapa terbuka utk sambung belajar + sokongan makayah yg sangatt menbina..thankzzz mum n dad...

tepat 7/9/2011 aku telah mendaftar sebagai student upsi dengan secara rasminye...sape lagi kalau bukan makayah (pak leh n tok yah) yg anta aku....aku pon daftar la asrama...dapat rumah tingkat 7..bilik aku lak bertentang dgn dak laki...xbez la cikit coz xdapat la nk bukak tingkap luas2...xdapat rase angin fresh...aku 1 bilik ngn budak melaka..nama die imah..aku ngn die satu clas..ok la an..senang nk p kelas..de gak kawan2....kecik jew orangnye...die mude dari aku 2 taon...ok la imah nie..kekdg masok air gak tapi bile die dok sebilik ngn aku nie..aku tgk die dh semakin masok air...hahahahaahaha...satu rumah de 4 bilik...1 bilik de 2 org...

nie la imah...kecik + kiut je orgnye.. (roomate aku)
mase nie ade aktiviti kolej kot tp xigt aktiviti pe,,imah jd mangsa..hahahaaha..
papepon ko tiap kiut imah....

nie geng umah 3.7.3


#maap rakan-rakan..aku xpandai edit gambar


time orenTASI...

dgn wawa..kawan sekolah imah

dekat dlm bilik 


time dlm kelas fesYen..


kak min, ecah, wawa...
(baru belaja melukis)

projek pertama jahitan : beg


xdela cantik pon an...tapi puas ati gak la coz 1st aku menjahit..

tuan beg yg selekeh (xcukup tido kot coz kena setelkn beg + assignment + midterm)


nie bukan aku punye tapi rakan sekelas punye..mmg dpt pujian drp lect..mmg cantik n kemas..


projek 2 : blouse

projek ke2 mmg amat menyediahkan aku la coz aku xpuas hati dengan hasil kerja..dahla baju die xbape nak jadi pastu dgn sulaman yg sungguh simple..mmg aku dapat rasakan makah aku yg nie sgtlah cikit...namun aku redha dan tawakal shj yg mampu aku lakukan skg nie :(

papepon aku enjoy la coz pastu ciapkan blouse nie...sume dak clas kena posing ala2 model depan lecturer n beberapa lagi lect. yg mengajar fesyen dgn menggayakan blouse yg dijahit sendiri...mmg menggelabah la kan coz xpenah2 nk posing bagai..tetibe kena catwalk ala2 model depan org...tu baru 2,3 org lect...lau depan org ramai mmg aku xjalan la an.hahaahah......



satu kelas dgn baju hasil tgn sendiri
sume lawa2 aritu


tengok la baju aku yg besar kt bahu..dh macam raksasa je..xpon cam atromen..hahaaha

nenot n ati

sulaman aku yg simple giler + xbape nk menarik :(

nie la blouse aku punye






No comments:

Post a Comment