Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Thursday, 2 February 2012

buku jahit manik

pagi nie aku rajin plak nk p pekan kamis/nat kamis kat umah aku...saje je nk jejalan cuci mate tgk2 mende yg menarik...mmg byk mende menarik tp duet aku lak xbape nak menarik an.....hahahaha

dah abis aku beli barang dapor..duet yg lebih tu aku guna dgn sebaiknya utk membeli barang2 aku...hahaha.sempat la aku rembat seketul sabun beras..sebab aku de bace kt blog yg sabun beras nie elok tok kulit..pastu aku de jumpe syria yg xde inner dgn harga rm5!!!!!rm5!!!!tp time tu bajet aku dh abis..xleh la aku beli dah..mmg aku tgh cari pon tudung syria yg xjual sekali inner dgn harga yg paling murah....dh jumpe cash money plak xde...huahuahua....xpe minggu dpn aku mai beli ang no...aku beli banyak2...hahaahaa

pastu...kat pekan kamis tu ade jual buku jahitan, masakan pastu de sekali dengan buku lipatan napkin yg akn aku kena belajar..haih...kan bez lau penjual tu terima baucer buku 1 malaysia tu...sebab baucer aku rm150 lagi g xdigunakan....tapi aku beli lagi buku jahitan manik nie..harga dia rm8 je..aku tgk dalam die mmg simple la kalau nk pahamm pastu byk plak tutorial die tulih dalam tu.....buku nie hasil tulisan SYAHIDA RAMLI keluaran ALAF 21....


cover buku 

antara isi dalam buku sulaman manik



sabun beras yg aku beli td..rm4..bau die pon wangi.





No comments:

Post a Comment