Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Saturday, 25 February 2012

cabaran di awal sem


Allahuakhbar!!!baru je seminggu masok sem baru tapi keletihannya seperti cam nak habis sem
permulaan sem nie dipenuhi cabaran namun aku sentiasa berdoa utk mudahkan segala urusan aku pada setiapa hari
hari pertama kuliah dimulakan aku dan rakan2 dh sibuk nk add subjek coz jam kredit aku sem nie baru 14..tapi sem ni jugak aku kena amik subjek BI 1 selama 2 jam dan GE selama 3 jam (general english) yg tidak dikira jam kredit nya...adoiii..sgt memenat( tu la dulu xdapat lagi muet band 3,4,5,6
cabaran yg tinggi apabila nak add subjek tapi jadual asyik clash jew ngn jadual lain..
pastu jadual xclash tapi kelas dh penuh n lecturer xkan add student dah....


masalah lagi bile
'
'
'
jadual dh add n disusun dgn elok...tup tup tup masok klas lecturer lak nk ubah waktu clas xpon nk wat amali di waktu lain....

SABAR LAH WAHAI HATI..
NIE BARU CIKIT DUGAAN..
BANYAK LAGI CABARAN LAIN YG SEDANG MENANTI 

No comments:

Post a Comment