Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Saturday, 3 March 2012

jadual penuh

sejak aku daftar sem baru nie..aku rase xde lagi aku dapat rehat dan bersenang lenang di bilik pada ari ahad
ari sabtu lagi la de harapan memandangkan aku de class dari 8 pg - 12 tengahari..pukul 2 ptg lak aku kena duty jage minimart tersayang nie
minggu 1st daftar aku p jejalan kat sungkai..sewa keta sampai pukol 11 malam..
minggu ke2 aku p jejalan kl..pukul 7 mlm baru bertolak dr pudu
pastu ahad minggu nie ade lak aktiviti famili day kat fakulti
so??? bile aku nk rehat n tido2 kat bilik time weekend nie...

lotih badan den nie haaaaa
pagi td dah la training kawad..
lame giler kot aku xkawad
sakit urat2 kaki aku nie

papepon aku jadikan nie sebagai kenangan aku dalam hidup nie
bile g nak rase penat cam ni
dah cuti sebulan kat umah an
asyk tido makan je kat umah



No comments:

Post a Comment