Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Sunday, 23 September 2012

Segmen: Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah

       
klik banner kalau nk join :)

style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

7 comments:

  1. Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  2. eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

    jom semak senarai peserta hadiah misteri :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini sambil follow,

    Jum follow blog saya jugak,

    Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

    ReplyDelete
  4. gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  5. Datang Dari segmen
    Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
    Salam kenal dan follow..
    Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  7. peeka dari segmen si pipi merah tuu .. peeka dar follow kamu .. follow kite lek yeaa :) tq

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete