Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Thursday, 2 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway

klik banner kalau nak join :)

tag kepada :

puan kutu
puan bee
nana

SENARAI PENAJA :)




Contest "LIKE DAN FOLLOW" - Gallery aNNA-JuEaNNa

klik banner kalau nak join :)


Phat Hijabs 2nd Giveaway

klik banner kalau nk join :)

ucapan : semoga PHAT HIJABS sentiasa terus sukses :)



the story of us - second giveaway

klik banner kalau nak join :)

TARIKH TUTUP
28 februari 2012 [ last submit 27 februari 2012 , jam 11:59:59 malam ikut jam saya ]

tag kepada :

FrIeNdShIp GiVeAwAy

klik banner kalau nk join :)

tarikh tamat giveaway ini : 14 Februari 2012

1st Giveaway by Ratu & Queen

klik banner kalau nak join :)

tamat pada 1/3/2012

tag kepada :






Contest ZeeFashionSense ^_^

klik banner kalau nak join :)

contest akan tamat pada 27/2/2012


the prizes will be any 1 of these :-
1. 1 piece of Satin Shawl from ZeeFASHIONsense
2. 1 piece of cardigan
3. any accessories
4. 1 set of x10der 

Shidasyakirin Giveaway

klik banner kalau nak join :)
Giveaway bermula dari 02/02/2012 - 14/02/2012

buku jahit manik

pagi nie aku rajin plak nk p pekan kamis/nat kamis kat umah aku...saje je nk jejalan cuci mate tgk2 mende yg menarik...mmg byk mende menarik tp duet aku lak xbape nak menarik an.....hahahaha

dah abis aku beli barang dapor..duet yg lebih tu aku guna dgn sebaiknya utk membeli barang2 aku...hahaha.sempat la aku rembat seketul sabun beras..sebab aku de bace kt blog yg sabun beras nie elok tok kulit..pastu aku de jumpe syria yg xde inner dgn harga rm5!!!!!rm5!!!!tp time tu bajet aku dh abis..xleh la aku beli dah..mmg aku tgh cari pon tudung syria yg xjual sekali inner dgn harga yg paling murah....dh jumpe cash money plak xde...huahuahua....xpe minggu dpn aku mai beli ang no...aku beli banyak2...hahaahaa

pastu...kat pekan kamis tu ade jual buku jahitan, masakan pastu de sekali dengan buku lipatan napkin yg akn aku kena belajar..haih...kan bez lau penjual tu terima baucer buku 1 malaysia tu...sebab baucer aku rm150 lagi g xdigunakan....tapi aku beli lagi buku jahitan manik nie..harga dia rm8 je..aku tgk dalam die mmg simple la kalau nk pahamm pastu byk plak tutorial die tulih dalam tu.....buku nie hasil tulisan SYAHIDA RAMLI keluaran ALAF 21....


cover buku 

antara isi dalam buku sulaman manik



sabun beras yg aku beli td..rm4..bau die pon wangi.