Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Wednesday, 13 February 2013

OUR VERY FIRST MINI SEGMENT

sila klik banner :)

Syarat-Syarat : *wajib
-Mesti Follow Belog Nabila , Atiqah dan Aqilah
-Mesti blogwalking semua peserta kalau boleh follow sekali.

Cara-Cara Nak Sertai Segmen : *wajib
-Buat entry bertajuk " Our Very First Mini Segment " 
-Tempek banner kami yang comel tu *cewahh
-Tinggalkan link entry segmen di kotak komen entry Nabila ni. *tempatlaintidakditerima.

Hadiah Kecil Kami :  *sponsor mungkin bertambah

Atiqah : 
-3 transparent header *random .org
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-review 2 belog *random.org

Aqilah :
-3 transparent header *random.org
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-review 2 belog *random.org

Nabila :
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-Configure feed *sebulan*random.org
-Review 3 belog *random.org

Info selebihnya : *pentingjugakni
- bermula 12.2.2013 dan akan berakhir pada 1.3.2013
- walau penyertaan kurang segmen tidak akan terbatal.
- kalau hanya seorang sahaja sertai maksudnya semua hadiah diatas akan jadi milik dia.
- sponsor mungkin bertambah sebab nabila ada banyak rakan blogger 
- Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan di cbox atau dikotak komen.

Handpainted GA

sile kilk banner :)

tag kepada :-

Haaaaa berminat nak join GA ni ? Yes, caranya mudah. As easy as Trial SPM :) hihihi.

1. Follow this blog.
2. Follow my twitter account. click here
3. Buat 1 entry about this GA. Letak banner di atas dan link kan terus ke blog ini.
4. Tolong tag at least sorang.
5. Tolong comment pada entry saya  HANDPAINTED (optional)
6. Ready to win? ok sila lah comment kat bawah ni berserta link entry.
7. Make sure rules dipatuhi. Akan di check!

First Giveaway By Wawa Rosli

sila klik banner :)


sape nk minyak wangi FREEEEEE????
jom join ga ini 


Apa yang korang perlu buat ialah :
1. Follow Blog Wawa Rosli. Kalau ada yang belum jadi follower, sila-silalah klik butang follow yer!!
2. Klik Like Fanpage Wawa. . .
3. Tulis tajuk "First Giveaway By Wawa Rosli " dan copy banner GA yang tak berapa cantik kat atas tu dan tempekkan ke dalam blog korang. .
4. Bagitau salah satu perfume yang korang nak.(Paris Hilton, Apple Green, Fantasy dan Maria Sharapova)
5. Korang bebel lah apa yang patut tentang GA nie kat kawan blogger korang yang lain.
6. Last skali, link kan entry GA ni kat ruangan komen Wawa.
7. Dah habis....
Giveaway ni akan tamat pada 28 Februari 2013. Dan pemenang akan diumumkan pada 1 March 2013. . so, jangan lambat-lambat tau! Semoga GA nie berjaya dan mendapat sambutan ramai. . Amin....

Tuesday, 12 February 2013

Random Giveaway by Firzanah & Auni

sila klik banner :)


Syarat - syarat :-

- Mulakan dengan bismillahirahmanirahim.
- Mestilah warganegara Malaysia.
- Mempunyai Blog dan Facebook.
- Follow blog Firzanah dan Auni.
- Add Facebook Firzanah dan Auni
- Buat satu entry mengenai segman ni dan letak bannar sekali dengan link.
- Tag 2 blogger atau lebih.
- Selesai ? Sila tinggalkan entry anda di ruangan komen bawah :)

Hadiah :-

Hadiah Utama
- Topup RM 30 | Review Blog oleh Firzanah dan Auni | Bloglist setahun oleh Firzanah dan Auni.
- Topup RM 20 | Review Blog oleh Firzanah dan Auni | Bloglist setahun oleh Firzanah dan Auni.
- Topup RM 10 | Review Blog oleh Firzanah dan Auni | Bloglist setahun oleh Firzanah dan Auni.

Hadiah Saguhati 
- 3X Topup RM 5
- 3X Review blog oleh Firzanah dan Auni
- 3X Bloglist oleh Firzanah dan Auni

Tarikh :-
3/2/2013 sehingga 3/3/2013 (29 hari)

P/S : Sekiranya segman kurang dari 15 penyertaan, maka segman dibatalkan. Harap maklum. Sekian, Assalamualaikum. Enjoy :)

Topup Giveaway by #Capital_M

sile klik banner :)

Hadiah & Pembahagian hadiah :

Tempat pertama : RM10 Topup Maxis/Celcom/Digi
Tempat Kedua : RM5 Topup Maxis/Celcom/Digi
Tempat Ketiga : Review blog + Bloglist Selamanya
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan khidmat random.org/cabutan tangan.

Tarikh Tutup :  24 FEB 2013 *Mungkin akan ditukar

So,tunggu apalagi? Join beramai ramai!

Monday, 11 February 2013

SEGMEN: "Saya Blogger Peramah!"

sila klik banner :)

tag kepada:

Simple Giveaway Aisyah Humaira'

sila klik banner :)

  • 11/2/13 sehingga 16/2/13 jam 7 malam giveaway akan berlangsung.
  • 17/2/13 akan diumukan pemenang
  • Sila tuntut hadiah dalam masa 2 hari dari masa diumumkan pemenang. Tuntut pada sponsor yang berkenaan. Jika anda lambat, hadiah dikira burn ! Sila Alert ! Kalau nak senang, masukkan je blog niera dalam bloglist kalian. Itu kalau mahu, tak de paksaan sama sekali.
  • 34 Pemenang dicari
  • Pemilihan pemenang adalah berdasarkan top referral dan mr random.
Jom join !

Sunday, 10 February 2013

HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE


sila klik bannner :)

tag kepada :

syarat-syarat : 

  • Letak banner dan buat simple entry HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE .
  • Backlink ke entri ini .
  • Like SHIDAIZY BOUTIQUE FANPAGE 
  • Tag 2 org rakan atau lebih 

Senang je syaratnya kan ! So , apa tunggu lagi . Jom join ramai-ramai ! Giveaway ini akan ditutup pada 9/3/2013 . Take noted ^^


* Senarai peserta dan hadiah akan diupdate *
* Giveaway akan dibatalkan jika penyertaan kurang dari 20 org *
* 3 orang pemenang akan dipilih , pemenang akan ditambah jika sambutan tinggi *

1st beLog CONTEST : Mari Mengira by FakhRuru

sila klik banner :)


Saturday, 9 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

klik banner yer

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

Segmen Random oleh Honey Yeo

klik banner kalau nk join :)

tagged :



Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu

klik banner kalau nk join :)

tag kepada :
sallysamsaiman

Nyatakan hadiah yang paling anda mahukan:
op kos la 1x Avon Perfume: Be Fun Body Spritz 100ml sebab t saye xyah dh nk beli minyak wangi lagi...
save bajet..hehehe





Segmen Top Up CNY2013 by Emas Putih

KLIK BANNER KALAU NK JOIN :)

Segmen Top Up CNY 2013 by  Emas Putih dan sponser by Khairul Zamri , Mun Violettaxious , Amirah Raduan dan Aiman Aziz

Thursday, 7 February 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

klik banner kalau nk join :)



Topup Giveaway By Syiera

klik banner kalau nk join :)

Hadiahnya adalah:  


TEMPAT PERTAMA: RM15 TOPUP x1
TEMPAT KEDUA: RM10 x1
TEMPAT KETIGA: RM5 x1


Tarikh tutup :  6 MARCH 2013