Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Wednesday, 13 February 2013

OUR VERY FIRST MINI SEGMENT

sila klik banner :)

Syarat-Syarat : *wajib
-Mesti Follow Belog Nabila , Atiqah dan Aqilah
-Mesti blogwalking semua peserta kalau boleh follow sekali.

Cara-Cara Nak Sertai Segmen : *wajib
-Buat entry bertajuk " Our Very First Mini Segment " 
-Tempek banner kami yang comel tu *cewahh
-Tinggalkan link entry segmen di kotak komen entry Nabila ni. *tempatlaintidakditerima.

Hadiah Kecil Kami :  *sponsor mungkin bertambah

Atiqah : 
-3 transparent header *random .org
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-review 2 belog *random.org

Aqilah :
-3 transparent header *random.org
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-review 2 belog *random.org

Nabila :
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-Configure feed *sebulan*random.org
-Review 3 belog *random.org

Info selebihnya : *pentingjugakni
- bermula 12.2.2013 dan akan berakhir pada 1.3.2013
- walau penyertaan kurang segmen tidak akan terbatal.
- kalau hanya seorang sahaja sertai maksudnya semua hadiah diatas akan jadi milik dia.
- sponsor mungkin bertambah sebab nabila ada banyak rakan blogger 
- Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan di cbox atau dikotak komen.
style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

4 comments:

  1. hye singgah dari segmen yang sama . done follow ur blog :D jika tidak keberatan sila laa follow blog saya kembali :D

    http://kuciputersenyum.blogspot.com/2013/02/our-very-first-mini-segment.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dr segmen yg same... Follow blog kamu... ^_^

    ReplyDelete
  3. jom join dan memeriahkan segmen ni

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/our-very-first-mini-segment.html

    ReplyDelete