Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 13 August 2013

"CERAH BERSERI RAYA GIVEAWAY with FAIR & LOVELY dan SIEZUKA"

sape yg nak join, boleh klik  


Dalam entry tu harus ada 1 gambar hari raya atau Happy moment dalam kehidupan peribadi korang..

taraaaaaaaaaaaaa.......nie la pic happy moment dari nenot :)
nenot xde la pic time raye yg best2..so nenot gantikan dengan nie...heheehe

pic nie time nenot n dak kelas p picnic kat kalumpung sem3/sem lepas dalam bulan 1 tahun nie la, dekat jew ngn upsi. kiteorg p ni time tengah exam tao, cumanye time tu dah tinggal last paper pastu ade 2,3 hari jarak utk last paper. so kami budak2 kelas amik peluang nie p picnic + siap bbq lagi. kononnya nk release tensioonn..hak3.

nie antara happy moment la bagi nenot sebab time nie memang best sgt2 sebab dapat enjoy ngn kengkawan kelas. kteorng siap buat bbq lagi. mandi dari pagi sampai nk ke ptg baru gerak balik asrama. nie antara pic yang cantik + happening yg ade dalam simpanan album nenot utk dijadikan kenangan :). bukan senang n k wat kumpul dak2 kelas. nak plak time last sem sebab masing2 bz nk exam + duit pon dh cukup2 makan. so, kteorg decide pergi mandi manda di kalumpang jew. bajet rendah tapi best giler baq hang :)

Pastu korang nyatakan kenapa korang berminat untuk menyertai giveaway fair & lovely dalam membantu sambutan kemeriahan Hari Raya korang.
sebab utama nenot nk join giveaway fair & lovely nie adalah kerana nak menang hamper fair & lovely rm50 laa. bukan senang wehhhh nak dapat barang2 free nie. nenot bukanla pengguna tegar produk fair & lovely nie tapi tapi tapi tapi adek nenot memang pengguna fair & lovely tao. n untuk pengetahuan siezuka, adek nenot nie LELAKI.hahaha. kemain ye dak lelaki sekarang. dah pandai jage muka. siap pakai krim fair & lovely nie. adek lelaki nenot nie biasanya die just gune pencuci muka je. tu pon bedal yg mane ade kat dalam bilik air tu. tapi baru-baru nie die balik raye (die dok asrama kat upnm), tetibe nampak lak krim pelembap fair n lovely yg wane pink kat lam beg die. terjadilah perbualan seperti dibawah nie :-

nenot : eh, adek. nie hang punye ka? (sambil tunjuk krim fair n lovely penutup pink)
adek : aah la, aku pakai baru-baru nie
nenot : aik, sejak bila lak hang dh pandai pakai krim bagai nie. kemain lagi. ok ka krim dia?
adek : ok la,kulit aku kan berminyak pastu asyik kawad ja tengah2 panas. bila pakai krim fair n lovely nie, aku xrasa la sangat kulit aku berminyak hang tao.ok laaa dari xpakai pape..hahaha

nie la tujuan utama nenot join ga nie. kalau menang..cewaahhh. boleh la bagi hamper utk adek nenot :).yahoooooo. jimat balanje die. pastu bole gak nenot try krim fair n lovely nie. kot2 muka makin berseri-seri..hahaha.

Nyatakan vitamin yang terkandung dalam Fair & Lovely advanced Multi Vitamin ni.. 

Fair & Lovely, krim pelembap muka nombor satu di Malaysia*, kini memperkenalkan rangkaian  Advanced Multi Vitamin. Rangkaian ini mengandungi Vitamin B3, C dan E, telah diperbaharui untuk membantu gadis-gadis memiliki kulit cerah berseri dengan lima rawatan:-

1. Mengurangkan bintik-bintik hitam 

2. Mengurangkan warna kulit perang

3. Mengurangkan kesuraman 

4. Mencerahkan lingkaran-lingkaran hitam

5. Mencerahkan tona kulit secara menyeluruh  


style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

4 comments:

  1. Tq for join dear.. Good Luck.. :)

    ReplyDelete
  2. Tq for join dear.. good Luck.. ;)

    ReplyDelete
  3. Hi Winners,

    Email Nurul

    Nama Penuh
    No. Tel
    Alamat Rumah

    dekat : ciksiezuka@gmail.com untuk pengeposan hadiah..

    Tahniah & Terima kasih.. :)

    ReplyDelete