Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Monday, 19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA



Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
peluang menangi DRESS dibawah. klik SINI

peluang menangi WANG TUNAI. klik SINI

peluang menangi 100 HADIAH. klik SINI
style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

47 comments:

  1. TB join segmen ni.
    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    jom singgah n follow TB lak.
    ;)

    ReplyDelete
  2. Good Luck..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi sertai GA Farisha..teruskan menyebarkan GA ini kepada rakan2 blogger yang lain untuk peluang memenangi hadiah teddy bear terbesar :)

    ReplyDelete
  4. salam nenot :). link fb perfume yang nenot bagi tu dapat buka..

    ReplyDelete
  5. ada. cuba try ni

    https://www.facebook.com/nobita.sizuka.56

    ReplyDelete
  6. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini > http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  7. haii dari GA sama jom singgah blog yaya :D
    http://yayaonly.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  9. gud luck :)
    datang dari segmen yg sama

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DAR FARISYA, nak takkk...moga success :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  12. goodluck :) dari segmen yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. goodluck :) dari segmen yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dan follow sini. Dari segmen yang sama :D Semoga berjaya ;)
    http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  15. Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  16. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum singgah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, jom join this super duper awesome giveaway ! Banyak hadiah gempak :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( hadiah teddy bear gergasi jugak )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( hadiah dress lawa )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( menang bnyk topup )

    Visit my blog for more awesome giveaway ! http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
  19. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow. follow me back ? http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  20. Dari GA yg sama. Goodluck ^^

    http://threewordsmeaneverything.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  21. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  22. good luck..
    done follow u..jemput singgah & follow blog sy yer..=)

    http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  23. good luck!! ;)

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  24. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  25. dr GA sama...gudluck!
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  26. dari ga yg sma. gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  27. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum dari G.a yang sama http://hokanoklate.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    best wishes to you ..come join me also ..make a friend in competition hehhe

    ReplyDelete
  29. dari GA yg sama.. good luck yunk.. jom follow blog teman jom.. heee.. salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  30. Blogwalking here dr ga yang same ^^
    http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  31. dari ga same http://adudupurple.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html gud luck XD

    ReplyDelete
  32. Hi dear . kita singgah sini . comel blog . hihi

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  33. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha_31.html

    ReplyDelete
  34. dari GA yg sama
    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  35. hai. from the same GA http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html come and read mine..
    .
    from: the 79th participant
    to: the second participant

    ReplyDelete
  36. from the same GA ;http://walkstatic.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  37. jenjalan sini,dari segmen yg sama..DONE follow,jom follow kte balik..thank yea..

    sigadismerah.my

    ReplyDelete
  38. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    ReplyDelete
  39. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  40. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete
  41. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete