Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Thursday, 15 August 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!
style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

33 comments:

  1. Replies
    1. fakhruru kne klik banner dulu utk ke blog owner..baru jumpe htmlnya :)

      Delete
  2. slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  3. As salam,

    Selamat bersegmen. Done follow awak #254

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Jemput bertandang ke blog saya ya

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan & selamat bersegmen.

    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  7. melompat dr segmen yg same... jemputlah singgah.. (@_@)

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama juga...
    selamat hari rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah kat sini dari segmen yang sama..good luck k..

    ReplyDelete
  11. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  14. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yg sama. salam aidilfitri

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  17. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

    ReplyDelete
  18. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. As salam,

    Datang singgah dari segmen yang sama. Good luck :)

    ReplyDelete
  20. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  21. dari segmen sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  22. Dari segmen Bublynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat berbloghopping ye...jemput singgah..

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama :) salam kenal ^^

    http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  24. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  25. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog saya jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  29. dtg drp segmen yg sama ... done follow (273)
    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

    ReplyDelete