Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Wednesday, 13 February 2013

OUR VERY FIRST MINI SEGMENT

sila klik banner :)

Syarat-Syarat : *wajib
-Mesti Follow Belog Nabila , Atiqah dan Aqilah
-Mesti blogwalking semua peserta kalau boleh follow sekali.

Cara-Cara Nak Sertai Segmen : *wajib
-Buat entry bertajuk " Our Very First Mini Segment " 
-Tempek banner kami yang comel tu *cewahh
-Tinggalkan link entry segmen di kotak komen entry Nabila ni. *tempatlaintidakditerima.

Hadiah Kecil Kami :  *sponsor mungkin bertambah

Atiqah : 
-3 transparent header *random .org
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-review 2 belog *random.org

Aqilah :
-3 transparent header *random.org
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-review 2 belog *random.org

Nabila :
-bloglist 5 peserta terawal *sebulan
-Configure feed *sebulan*random.org
-Review 3 belog *random.org

Info selebihnya : *pentingjugakni
- bermula 12.2.2013 dan akan berakhir pada 1.3.2013
- walau penyertaan kurang segmen tidak akan terbatal.
- kalau hanya seorang sahaja sertai maksudnya semua hadiah diatas akan jadi milik dia.
- sponsor mungkin bertambah sebab nabila ada banyak rakan blogger 
- Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan di cbox atau dikotak komen.

Handpainted GA

sile kilk banner :)

tag kepada :-

Haaaaa berminat nak join GA ni ? Yes, caranya mudah. As easy as Trial SPM :) hihihi.

1. Follow this blog.
2. Follow my twitter account. click here
3. Buat 1 entry about this GA. Letak banner di atas dan link kan terus ke blog ini.
4. Tolong tag at least sorang.
5. Tolong comment pada entry saya  HANDPAINTED (optional)
6. Ready to win? ok sila lah comment kat bawah ni berserta link entry.
7. Make sure rules dipatuhi. Akan di check!

First Giveaway By Wawa Rosli

sila klik banner :)


sape nk minyak wangi FREEEEEE????
jom join ga ini 


Apa yang korang perlu buat ialah :
1. Follow Blog Wawa Rosli. Kalau ada yang belum jadi follower, sila-silalah klik butang follow yer!!
2. Klik Like Fanpage Wawa. . .
3. Tulis tajuk "First Giveaway By Wawa Rosli " dan copy banner GA yang tak berapa cantik kat atas tu dan tempekkan ke dalam blog korang. .
4. Bagitau salah satu perfume yang korang nak.(Paris Hilton, Apple Green, Fantasy dan Maria Sharapova)
5. Korang bebel lah apa yang patut tentang GA nie kat kawan blogger korang yang lain.
6. Last skali, link kan entry GA ni kat ruangan komen Wawa.
7. Dah habis....
Giveaway ni akan tamat pada 28 Februari 2013. Dan pemenang akan diumumkan pada 1 March 2013. . so, jangan lambat-lambat tau! Semoga GA nie berjaya dan mendapat sambutan ramai. . Amin....