Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Saturday, 31 August 2013

Segmen : CN nak bagi hadiah, nak tak?

klik banner utk join :)

hadiah yg menjadi idaman nenot adalah barangan kecantikan iaitu :-
[ Maybelline Clear Smooth BB Silk ]
[ Fionatto Blush ELIANTO ]

kedua-dua barangan kecantikan ini adalah jenama kesukaaan nenot. kalau la nenot dapat kedua-dua hadiah nie.dapatla kurangkan bajet utk belian barangn kecantikan. amin..amin..amin

Segmen bermula dari 30 OGOS 2013 - 30 SEPTEMBER 2013 (11.59pm)
mangsa tag:
1,2,3,4,5




Simple Giveaway by Najwa Ayuni

klik banner utk join :)

GA ni berlangsung selama 3 minggu jee.

SEGMEN BLOGWALKING MERDEKA 56 by INVISIBLE ME


Bismillahhirrahmanirrahim :)
2. Follow blog Invisible Note ni, like fb page Invisible Note yang baru ditubuhkan.
     
3. Buat entry yang bertajuk SEGMEN BLOGWALKING MERDEKA 56 by INVISIBLE ME.
4. Copy code dalam entry dekat SINI, pastekan dekat ruangan HTML dekat New Post anda dan Publish.
5. Pastekan link entry anda dekat ruangan komen kat SINI.
6. Taraaaa siap~

Jangan lupa untuk jemput ramai-ramai orang untuk turut serta dalam segmen. Andai bilangan yang turut serta lebih dari 56, ada hadiah misteri untuk dua orang peserta :)

Sambil bersegmen, berblogwalking jangan lupa untuk doakan saudara kita di Mesir. Moga selamat semuanya.
24 Ogos 2013 - 31 Ogos 2013
Terima kasih semua :)

''SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI''

klik banner utk join :)

Segmen ini akan tamat pada 24  SEPTEMBER 2013 JAM 11.59 MALAM, ini bermakna segmen ini akan berlangsung selama 2bulan.

promosi giveaway, cara-caranya:
1.klik promosi yg anda minati.
2.klik banner yg ada dalam page tersebut.
***tq sgt2 pada mereka bagi kerjasama ya, tinggalkan link anda. nanti saya tolong korang klik iklan korang pula :)

peluang menangi DRESS dibawah. klik SINI

peluang menangi WANG TUNAI. klik SINI

peluang menangi 100 HADIAH. klik SINI