Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Sunday, 23 March 2014

1st GIVEAWAY by PUAN HUSNA


klik banner utk join :)

satu cadangan buat puan husna :-
macam terer je kan nk bg cadangan kt org..muahhahaha
saye suka blog puan husna sebab nampak simlpe but nice ye :) tapi ce justify kan sume tulisan. pasti lebih kemas..heheehe pastukan ape kali letak warna pada background blog puan husna..xbape minatla pada blog plain nie,,,,ok :0

Wednesday, 19 March 2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

klik banner utk join :)


1st Queen Typo Giveaway 2014

klik banner utk join :)

ucapan ini ditujukan khas kepada queen TYpo ..SEMOGA BERJAYA DIDUNIA N AKHIRAT! Amin..amin..amin


Sunday, 16 March 2014

Giveaway Double Stemcell by Call me Zai

Giveaway Blog copy
klik banner utk join :)

HADIAH MENARIK ANDA :)

1. Double Stem cell
SS NEW LAUNCH PROMOTION [Read-Only] 
2. Triple Stem cell Spray
Spray 
3. Triple Stem cell Shine
triplestemcellShineStem-01 

 PRODUK DOUBLE STEMCELL

Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta


KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga

SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan 
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. 

## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.

Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..

TAK PERCAYA???TGK TESTIMONI NIE :)
TESTIMONI 1
Testimoni Double Stem Cell by my Mom sendiri
My mom Rajimah Jani.. Hasil sebulan lebih makan Double Stem cell.. Proven for:
- Anti-aging,
- Cheek lifting,
- Look younger (Cube teka mak Zai umur berape)
- hypertension normal (Mak ade darah tinggi)

Jom cuba Double Stem Cell, kita berusaha, mencegah & merawati.. Insyallah...
Selamat petang semua.. Testing selendang jap.. Anak yg pakaikan...

Photo: Selamat petang semua.. Testing selendang jap.. Anak yg pakaikan...

TESTIMONI 2

TESTIMONI 3

Wednesday, 12 March 2014

SHiemaCMa 1st Giveaway 2014

klik banner utk join :)

Nota :-
Ga akan berlangsung selama 3HARI jer..
Pada 14hb CMa akan keluarkan Senarai Peserta.
Dan 15hb CMa akan Umumkan Pemenang Bertuahnyer..
pemenang dipilih secara cabutan bertuah yee..
Seri yang akan cabut undi ^^

Tuesday, 11 March 2014

GA Mac 2014 by Emas Putih

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

klik banner utk join :)

tarikh tamat : belum diputuskan

****berharap sangat dapat hadiah  ini :)

Saturday, 1 March 2014

Giveaway 2014 by Syira Lokman.

KLIK BANNER UTK JOIN :)

1. Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
2. Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]
3. Tudung x 3 [DALEELA]
4. Topup RM5 x 3 [GHAZALI]
5. Lukisan x 1 [NURDANI] *pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.
6. Bloglist x 3 dan keychain x 2 [CHE DYLA]
7. Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]


Hadiah Misteri dari Syira untuk TOP REFERRAL x 2

25 pemenang dicari ^_^


Mula : 1 Mac 2014
Tamat : 25 Mac 2014