Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 22 April 2014

giveaway: saya nak skirt free itu

klik banner utk join :)

 saya mesti menang chiffon skirt kerana saya sekarang mahu menjadi wanita yang feminin (muka serius). selalu pakai seluar je kan jalan-jalan. kali nak tukar stail. nak pakai skirt :)

Giveaway Kemetot Chomel : Free FULL PACKAGE edit blog.

klik banner utk join :)


Segmen : Pre 100k PV Topup Giveaway

klik banner utk join :)

Pemilihan pemenang :
1/ 5 orang pemenang akan dipilih.
2/ Pemilihan akan dibuat melalui random.org

Hadiah :
Topup bernilai RM5.00 setiap seorang. ( Maxis, Celcom, Digi )

Bonus :
Kalau anda berjaya 'print screen' angka 100 000 semasa mengunjungi blog ini, ada hadiah misteri yang menanti. Jeng jeng jeng.....
***** nie tak sempat nk join huhuhuh

menang giveaway bulan 4

hadiah pertama selepas kemarau pemang giveaway sebab lama tak join giveaway adalah dari aliyah syofia. nenot menang dari fast & simple giveaway sebab dapat top referall. 1st time tao menang top referall :)

hadiah yang terima adalah :
Kupon pembelian satin skinz bernilai RM50 dan review blog setiap sorang




nenot salah seorang penerima hadiah saguhati dari segmen yang shahida yang buat. walaupun shahida terpakas batalkan segmen tu sebab peserta tak ramai, tapi dia tetap nk bagi saguhati. tq shahida :)

3 penerima saguhati

 http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim-blog.html
(14)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim.html
(16)
http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim.html
(20)

Monday, 21 April 2014

1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

Semua dijemput untuk sertai GIVEAWAY ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:
  1. Follow blog Fuza, Follow Instagram Sulaman Lace Heaven, dan Follow blog Mia Liana
  2. Buat satu entri bertajuk 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen INI.
  5. Pemilihan pemenang adalah melalui random.org
  6. Giveaway ini akan TAMAT pada jam 11.30 malam 12 Mei 2014
Sila klik pada banner untuk join. Jom....


Senarai Hadiah

Hadiah Pertama : 1 x Kain Sulam Lace

Hadiah Kedua : 1 x Shawl Shiffon 

Hadiah Ketiga : 1 x Telekung Travel 

Hadiah Saguhati : 10 x Keychain

Blossom April Giveaway

[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

1st and 2nd Top Referral:
Set Facialcare Clarins bernilai RM100 ++ atau
Teddy Bear atau
Vintage Necklace atau
Jam Mustache

Cabutan bertuah:

4x Pin Shawl
2x Button Badge
5x Keychain
3x Bookmark

Hairclip
Brooch
Bracelet
Hairband
Tasbih Digital
Kipas Tangan

Obuse Liptint
Fridge Magnet
Beg Strawberry
Handphone Strap
Boboiboy Pencil Case
Lomocard Various Kpop Artist

segmen : sihat bersama SHAKLEE (siri 2)

kilk banner utk join :)


HADIAH :


erkkkkk.....mintak ada la rezeki nak menang produk shaklee nie.amin-amin amin

2nd anniversary blog giveaway

 photo bannergif_zps2f4ea753.gif
klik banner utk join :)

2 PERKARA YANG SUKE PASAL BLOG MOMOY:
1.nak komen berkenaan blog 
 perkara pertama yang aku suka pasal blog momoy ni kan....mula-mula bukak je dah jatuh hati (bukan nk bodek ye) sebab background blog warna PINK. my febret colour tau. pink lembut-lembut gitu...impian hati nak blog macam blog momoy la tapi tak kesampaian lagi sebab aku tak sanggup keluarkan duit nak soh orang editkan blog pastu aku pun edit sendiri, tu yang jadi blog warna kuning tu..hahahahaha. 
blog momoy simple jew tapi nice. maksudnya tak serabut dan tak sepah-sepah macam blog aku tuh.heeee..pastu kan item dalam blog semua tersusun je. contohnya macam item 'FOLLOWER'..senang je nak cari kat sebelah kiri blog. yela...kekadang kan, sebagai blogger yang suke join contest, syarat utama mesti kena follow blog tu kan, tapi ade blogger suka sgt sorok item follower tu sampai kekadang pening aku cari...malu-malu jew follower die kat blog tu.
lagi satu aku suka tulisan/ejaan kat blog momoy nie :). tak ade guna shortform sangat. aku baca pon smooth je. sakit mata tao kalau banyak shortform tao...setiap paragraph momoy justify kan. jadi penulisan momoy dalam blog nampak tersusun. aku tak tao orang lain macam mana kan. tapi bagi aku la kan, sakit mata tengok kalau tulisan tak justify. jadi macam senget sebelah jew...hahahaha

2. Content Blog
Erkkkkk....macam banyak je aku komen ni. hahahaha. bile lagi kan..kuikuikui. sekarang aku nak komen berkenaan content atau isi dalam blog momoy. aku paling suka blog momoy ni sebab blog dia banyak sangat review berkenaan produk. banyak tip kecantikan. setiap kali dia review sesuatu produk memang detail siap gambar lagi kesan penggunaan lagi. memang terbaik la :). contoh entry yang aku adalah :-


ni antara entry yang sempat blogwalking la. dari entry ni dapat tao yang blog momoy memang banyak info pasal kecantikan daripada produk yang dia guna. bagus kan, pastu aku perasan ade gak pasal make up dan fesyen. 


2 PERKARA YANG TAK SUKE PASAL BLOG MOMOY:
tiba masa untuk mengutuk lak..hohoho

1.warna tulisan
tulisan dah tak shortform. ayat dah cantik tapi aku tak berkenan la dengan warna dia. kalau tak silap warna merah kan ke pink gak. aku suka kalau wane hitam sebab entry momoy selalo panjang kan. jadinya nak baca entry momoy tu lama gak la nak habis, so sesuai rasenye kalau warna hitam. macam kat dalam kelas, kalau cikgu guna marker pen warna merah tulis kat whiteboard, kita mesti rasa kurang jelas dan kadang-kadang sakit mata. kalau marker pen hitam, kita akan nampak lagi jelas la tulisan tu. ok... ni la komen bakal guru.hohoho

2. tak boleh copy and paste.
yaaa....aku paham kalau momoy tak nak hasil penulisan momoy di copy and paste. tapi untuk buat giveaway konsep copy and paste nie sangat penting sebab nak buat entry dan promote kat blog peserta. jadi untuk memudahkan peserta, apa kata momoy bagi kebenaran highlight entry giveaway momoy. senang untuk peserta paste kat blog diaorang. 

***pesanan penaja: hope momoy tak kecik hati tao dengan komen nenot. just nak penuhi syarat giveaway. tu la suruh komen g kan...hahahaha


TAG RAKAN-RAKAN
mawar berduri
dunia zumal

Saturday, 19 April 2014

Pinkish & Purplish Part 2

klik banner utk join :)

Pemilihan pemenang berdasarkan random dan top referral.

Tarikh Tutup 1 Mei 2014


Glitter bawal
Pink Handkerchief
Headband
hair band


End Curve Shawl
 Handkerchief
Headband
hair band


Cute Handkerchief  x 3 pemenang

GA cuci lemari by mamamursyid.blogsport.com

klik banner utk join :)

Siapa nama anak saya?
ahmad mursyid 
 Apa pekerjaan saya?
guru

Sunday, 13 April 2014

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME

Happy+Valentines+Day+02+%5BConverted%5D
klik banner utk join :)

done follow semua syarat kecuali instagram sebab xde instagram....huhuhu

GA Nurul Yui Collection

KLIK BANNER UTK JOIN:)

Jumlah pemenang :

1 orang x 1 set pisau kitchen king 6 pcs
2 orang x topup RM 5 ( DiGi/Maxis/Celcom )


Cara pemilihan pemenang :

1 x top referral
2 x random org


Tarikh penting :

GA tamat : 24/4/2014
Senarai peserta : 25/4/2014
Tempoh semak peserta : 25/4/2014 - 27/4/2014
Senarai pemenang : 29/4/2014

Saturday, 12 April 2014

Giveaways 1 : DAIM Giveaways

klik banner utk join :)

Friday, 11 April 2014

Mini Giveaway : Mengimbau Fairytales

klik banner utk join :)

KOSE "SEKKISEI" Lotion Mask dan Giveaway

KLIK GAMBAR DIATAS UTK JOIN :)



JAWAPAN :
nenot join :)
1.Apakah 3 bahan utama yang digunakan di dalam KOSE Sekkisei Lotion Mask ini?
Bahan utama dalam KOSE adalah :-
1.Coix seed extract: effects such as increased metaboli,whitening,moisturization and prevention of skin roughness.
2.Angelica Extract have disinfectant,whitening and moisturizing effects.
3.Melothria (White Lotus) extract suppress melanin production has whitening effects on the skin.

2.Namakan 1 kelebihan menggunakan KOSE Sekkisei Lotion Mask ini. (any 1 out of the benefits)
Kelebihan menggunakan KOSE adalah boleh memutihkan atau WHITENING.


NAMA:nenot
EMAIL:kisahsinenot@yahoo.com
URL BLOG:

1st Giveaway by nuraaisy.bs.com




1st Giveaway by nuraaisy.bs.com

Senarai Hadiah
RANDOM.ORG
[ 1 cute bracelet each for 4 lucky winners! ]

Due Date :- 11-29 April 2014 [ HANYA 19 HARI SAHAJA ]




Thursday, 10 April 2014

easy segment by shahida rahim

klik banner utk join 

Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang (100% Crepe Silk) - 1 Pemenang
1 Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014



[Giveaway] : Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah

klik banner utk join :)


NS Dreams Giveaway Contest!

klik banner utk join :)

Tuesday, 8 April 2014

Giveaway Simple-Simple by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

Mini Topup Giveaway by Aniss Anissa


TOP UP FREE UNTUK ANDA!!!!

klik banner utk join :)

Bagi mereka yang sukakan benda percuma macam aku, dijemput sangat-sangat untuk join giveaway by anis anissa nie. Hadiah yang disediakan memang terbaik :-

Senarai hadiah :
  • Topup RM20 x1 orang pemenang (Best entry)
  • Topup RM15 x1 orang pemenang
  • Topup RM10 x2 orang pemenang
  • Topup RM5 x3 orang pemenang  
Dapat topup nie dapat la jimat sikit duit belanja kan.hehehe.. student life ni mmg sangat memerlukan topup tao (jangan ingat bila couple je kena ada topup). yela.nk tanya kgkawan pasal kelas la, assgment la, group discussion la, nk inform sal meeting persatuan dan macam-macam la..pastu nak call lecturer lagi la. alahai topup....hope dapatla topu nie kan. INSYAALLAH :)



GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP

klik banner utk join :)


make up free oiiii...sape tak nak kan?? saye bukan suka make up sgt. bergantung pada mood. kalau mood melaram, kemain kau. tapi kalau mood selekeh....pakai bedak pon malas.hahaha. tapi nama pon perempuan, mana boleh pisahkan dengan make up kan. tak pakai make up pon tak pe, janji ade dalam koleksi. dah lame tak beli make up nie. hope ade rezki kali nk menang..in Sya Allah :)

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

klik banner utk join :)


segmen blogwalking bersama cikgu ayu

klik banner utk join :)

Fast and Simple Giveaway!

klik banner utk join :)

Friday, 4 April 2014

Syiera Firdaus's April Giveaway

                                   
klik banner utk join :)