Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 8 April 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)
style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

8 comments:

  1. alamak, camne cara tentukan winner, konpius den.

    ReplyDelete
  2. fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    good luck semua

    ReplyDelete
  3. Singgah membuat rondaan. Hikhik.
    Terima kasih sudi join.
    Good luck and all the best! :D

    ReplyDelete
  4. good luck
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. Good luck ya..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. hi dear,
    boleh tinggalkan address tak di ruangan komen.. tak sure plak awak dah bg address belum sebab cari2 tak jumpa pulak.. sorry lambat sgt pos hadiah..

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/05/senarai-pemenang-3rd-anniversary.html

    ReplyDelete