Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 8 April 2014

Mini Topup Giveaway by Aniss Anissa


TOP UP FREE UNTUK ANDA!!!!

klik banner utk join :)

Bagi mereka yang sukakan benda percuma macam aku, dijemput sangat-sangat untuk join giveaway by anis anissa nie. Hadiah yang disediakan memang terbaik :-

Senarai hadiah :
  • Topup RM20 x1 orang pemenang (Best entry)
  • Topup RM15 x1 orang pemenang
  • Topup RM10 x2 orang pemenang
  • Topup RM5 x3 orang pemenang  
Dapat topup nie dapat la jimat sikit duit belanja kan.hehehe.. student life ni mmg sangat memerlukan topup tao (jangan ingat bila couple je kena ada topup). yela.nk tanya kgkawan pasal kelas la, assgment la, group discussion la, nk inform sal meeting persatuan dan macam-macam la..pastu nak call lecturer lagi la. alahai topup....hope dapatla topu nie kan. INSYAALLAH :)



style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

2 comments: