Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 8 April 2014

Giveaway Simple-Simple by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

Mini Topup Giveaway by Aniss Anissa


TOP UP FREE UNTUK ANDA!!!!

klik banner utk join :)

Bagi mereka yang sukakan benda percuma macam aku, dijemput sangat-sangat untuk join giveaway by anis anissa nie. Hadiah yang disediakan memang terbaik :-

Senarai hadiah :
  • Topup RM20 x1 orang pemenang (Best entry)
  • Topup RM15 x1 orang pemenang
  • Topup RM10 x2 orang pemenang
  • Topup RM5 x3 orang pemenang  
Dapat topup nie dapat la jimat sikit duit belanja kan.hehehe.. student life ni mmg sangat memerlukan topup tao (jangan ingat bila couple je kena ada topup). yela.nk tanya kgkawan pasal kelas la, assgment la, group discussion la, nk inform sal meeting persatuan dan macam-macam la..pastu nak call lecturer lagi la. alahai topup....hope dapatla topu nie kan. INSYAALLAH :)



GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP

klik banner utk join :)


make up free oiiii...sape tak nak kan?? saye bukan suka make up sgt. bergantung pada mood. kalau mood melaram, kemain kau. tapi kalau mood selekeh....pakai bedak pon malas.hahaha. tapi nama pon perempuan, mana boleh pisahkan dengan make up kan. tak pakai make up pon tak pe, janji ade dalam koleksi. dah lame tak beli make up nie. hope ade rezki kali nk menang..in Sya Allah :)

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

klik banner utk join :)


segmen blogwalking bersama cikgu ayu

klik banner utk join :)

Fast and Simple Giveaway!

klik banner utk join :)