Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 22 April 2014

giveaway: saya nak skirt free itu

klik banner utk join :)

 saya mesti menang chiffon skirt kerana saya sekarang mahu menjadi wanita yang feminin (muka serius). selalu pakai seluar je kan jalan-jalan. kali nak tukar stail. nak pakai skirt :)

Giveaway Kemetot Chomel : Free FULL PACKAGE edit blog.

klik banner utk join :)


Segmen : Pre 100k PV Topup Giveaway

klik banner utk join :)

Pemilihan pemenang :
1/ 5 orang pemenang akan dipilih.
2/ Pemilihan akan dibuat melalui random.org

Hadiah :
Topup bernilai RM5.00 setiap seorang. ( Maxis, Celcom, Digi )

Bonus :
Kalau anda berjaya 'print screen' angka 100 000 semasa mengunjungi blog ini, ada hadiah misteri yang menanti. Jeng jeng jeng.....
***** nie tak sempat nk join huhuhuh

menang giveaway bulan 4

hadiah pertama selepas kemarau pemang giveaway sebab lama tak join giveaway adalah dari aliyah syofia. nenot menang dari fast & simple giveaway sebab dapat top referall. 1st time tao menang top referall :)

hadiah yang terima adalah :
Kupon pembelian satin skinz bernilai RM50 dan review blog setiap sorang




nenot salah seorang penerima hadiah saguhati dari segmen yang shahida yang buat. walaupun shahida terpakas batalkan segmen tu sebab peserta tak ramai, tapi dia tetap nk bagi saguhati. tq shahida :)

3 penerima saguhati

 http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim-blog.html
(14)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim.html
(16)
http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/04/easy-segment-by-shahida-rahim.html
(20)