Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Tuesday, 15 September 2015

Segmen Irrayyan | Hari Malaysia 2015

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015
klik banner utk join :)

saya anak Malaysia...saya anak perak. selamat hari merdeka :)

Monday, 14 September 2015

Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

Assalamualaikum w.b.t


Tarikh tutup : 25 15 SEPT 2015

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK JOIN SIMPLE GIVEAWAY INI

Jom semak rules dulu :

2. Copy code dalam box kat bawah ni dan paste kan dalam entry *select HTML bukan Compose tau*
3. Tajuk entry " Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira "
4. Tinggalkan url entry anda dekat kotak komen entry saya ini.
5. Warga Malaysia sahaja.


Jawapan :  laptop


Sekian , terima kasih.


Sunday, 13 September 2015

Face Mask Giveaway!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)

GIVEAWAY KUNJUNGAN 1 JUTA WWW.VITAMINSUCI.COM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

Hadiah yang bakal dimenangi oleh PEMENANG ialah produk Shaklee bernilai RM92.50 (tidak termasuk GST) iaitu SR Vita-C Plus.



Kenapa saya pilih SR Vita-C Plus untuk dihadiahkan kepada anda?
  • Ia merupakan vitamin C pertama yang bertindak secara 'sustained release' atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan.
  • Vitamin C dilepaskan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet
  • Vitamin C Shaklee didatangkan bersama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan dan dilepaskan ke dalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan.
Sebab SR Vita-C Plus perlu sebagai vitamin harian:
  1. Tubuh kita tidak dapat menghasilkan vitamin C dengan sendiri.
  2. Tubuh kita akan kehilangan vitamin C  semasa melakukan aktiviti harian.
  3. Vitamin C dalam badan akan menyusut apabila kita berada dalam keadaan tertekan (stress).
  4. Bagi perokok, kandungan vitamin C dalam mereka sangat terjejas kerana 1 batang rokok mampu memusnahkan 50-100mg vitamin C dalam badan.
  5. Pil perancang dan ubat tahan sakit juga mengurangkan kandungan vitamin C dalam badan.
  6. Pengambilan vitamin C Shaklee secara berterusan mampu memberikan kesan positif kepada badan kita
_________________________________________________________________________

since nenot pon amalkan shaklee ni. antara produk shakle yg pernah nenot amik adalah esp, alfafa, herblax, litichin dan sekarang nenot makan chewable vita-c plus sebab chewable vita-c plus dapat free sebab menang GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR.  So far, nenot berpuas hati dengan shaklee dan hope ade change nk try vita-c plus plak :)

so, uolllll kalau nak dapatkan produk shaklee boleh terus menghubungi :-

SMS/Whatapps : 0182704872
Email : hifzan2286@gmail.com
Personal FB : Hifzan Zanini (Shaklee)
Instagram : vitaminsuci 
Vitamin Suci FB : Vitamin Suci

The Baker's Cottage Mooncake Giveaway By Ayuni Rafilah

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki





klik banner ukt join :)

mudah-mudahan adala rezeki nenot nk merasa kuih bulan sebab tak penah rasa lagi kuih bulan ni. selalu nampak kuih bulan kat supermarket tapi was-ws nak beli sebab tak tao halal ke tak kan.
The Baker's Cottage ada menghasilkan kuih bulan ni maka aku yakin halal dan teringin sgt nak cube :). kalau The Baker's Cottage dekat dgn rumah..rasa nk p beli je,,,hahhahaa
kalau nak buat sendiri tu,,,almaklum la. xrajin punya...hahahaah


Friday, 11 September 2015

Giveway Women Desire By Intan

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

Berita Baik buat Wanita yang PENTINGKAN Kecantikan Diri secara Dalaman & juga Luaran tentunya..... Kami di Intan Beauty Centre telah menganjurkan 1 Giveaway buat anda bermula dari 10th - 24th September 2015 ....


Hadiah yang kami tawarkan adalah seperti di bawah
Jom cuci mata sikit

5 x Pemenang Bertuah
FREE Combo Women Desire
Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini...

Ini merupakan 1st Giveaway ini dilancarkan oleh Intan Beauty Centre dan di sponser oleh Women Desire Kuala Lumpur


** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

*Nota Kecil : Please tag and ajak kawan-kawan korang join sekali tau 


--------------------------------------------------------------------------------------------------
Thanks korang. Harap Giveaway kali ni mendapat sambutan 
I love u all 
 
Terima kasih kepada Sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Intan Beauty Centre ini

Wednesday, 9 September 2015

AIDIL ADHA GIVEAWAY BY DYANA HASSAN

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

( klik link diatas utk join )





sebab kena follow blog Dyana Hassan :-

Assalamualaikum Dyana. Salam perkenalan dari saya nenot. 
sebab pertama kenapa kena follow blog Dyana adalah kerana owner blog yg cantik :). bukan bodek tp ikhlas dari hati yg suci dan murni tao.  1st bukak blog Dyana dah nampak tuan blog kat header. wow!!! cunnye. huhuhuhuhu. kalau uollll tak caya..uolllll pegi sendri kat blog Dyana Hassan.

second sebab blog Dyana Hassan banyak informasi berkenaan review produk. contoh macam entry ni hirusscar, organic aid vitamin E moisturizer, pixy compact powder, veet wax strips. best giler sebab dyana review drpa pengalaman die sendri. sy g suke kalau review bab2 produk kecantikan ni. jap gi mulalah terjatuh hati dgn produk tu..hahaha. dyana review produk secara santai. maksudnye ayat tak de la skema ubi je......bila baca tak de la bosan :)

sebab ketiga adalah kerana blog dyana juga ada informasi berkenaan tempat menarik kalau nak travel. saya suke sgt entry korea tu :)

tag kepada :)

Tuesday, 8 September 2015

Giveaway 1.0 Missdae

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)


BROOCH Mini Giveaway

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)


MINI GIVEAWAY BY IMPIANA CIK YANIE 2015

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)


SEGMEN BLOGLIST SEPT - DEC 2015 BY SH.AMARINA

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)


GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)

Tahniah buat Nur Raihanah atas kejayaan menamatkan pelajaran dan berjaya mendapatkan Diploma Undang-Undang dan Syariah, Kolej Universiti Islam Melaka pada  10 September. WOW!!!! that mean awk bakal lawyer la yer....(sori kalau salah ye)

saya doakan awk dapat sambung degree dan segala urusan dipermudahkan
amin..amin..amin







Pemenang Giveaway Merdekaria Bersama Anakbonda

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki



Alhamdulillah...syukur Ya Allah
aku menang Giveaway Merdekaria Bersama Anakbonda

Entryhttp://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/merdekaria-bersama-anakbonda.html 
Entry pengumuman pemenang :  http://anakbonda.blogspot.my/2015/09/keputusan-giveaway-merdekaria-bersama.html
hadiah : shawl


GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki



klik banner utk join :)

Pemenang GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

Alhamdulillah rezeki pada hari. dah bertahun rasanya tak join ga. sekarang aku layan balik join ga.hahaha. dan ini merupakan kemenangan pertama setelah sekian lama meninggalkan ga. memang rezeki betol la sebabnya aku join ga kat blog  HERNEE NAZIR  ni pon dah last minit dan aku merupakan peserta terakhir. tengok hadiah pon menarik sebab ade set shaklee. hati pon terdetikla nak join. eh..malam ni last la. ok xpe ade masa sejam lagi. jom join. 

bile keluar result..aku dapat no 1 dan hadiahnya RM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji) . alhamdulillah rezeki aku hari nie :)

cepat2 hantar detail kat owner blog HERNEE NAZIR. tq kak

Entryhttp://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/21-08-2015-giveaway-10-by-hernee-nazir.html
Hadiah yg dimenangiRM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji)


tq kak hernee...saya doakan akak sentiasa berjaya dunia dan akhirat :)
bisnes akak maju jaya :)
keluarga bahagia :)
aminnnnnn





Monday, 7 September 2015

GIVEAWAY CHOCOLATE VOCHELLE BY DYAN ZAKHI

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)

Hadiah


Chocolate Vochelle Hazelnuts Box x 3 orang
Chocolate Vochelle Blackcurrants Bar x 2 orang

Sunday, 6 September 2015

GIVEAWAY Ketiga : HARI RAYA AIDILADHA by Yaya Cendana ��

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

klik banner utk join :)

selamat hari raya aidiladha kepada semua
ampun maaf dipinta :)




Saturday, 5 September 2015

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

klik banner utk join :)

Pilihan Hadiah Untuk 8 Pemenang

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

Giveaway - choose yourself bermaksud, anda diberi pilihan untuk memilih sendiri hadiah yang anda inginkan berdasarkan nombor pada gambar dibawah..
 
 
  1. Shiseido Mask 5pcs
  2. OPK 5pcs
  3. Dark brown Purse
  4. 2x Bawal Satin Lembut Bercorak (2 Pemenang)
  5. Bawal Satin Lembut Plain
  6. Red Instant Shawl Magic Plain
  7. Kain Batik

Hadiah pilihan nenot :- 3, 7 dan 6


Friday, 4 September 2015

Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

klik banner utk join :)


Giveaway Sempoi by Mrsfara

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki
Giveaway Sempoi by Mrsfara
klik banner utk join :)


Mini Birthday Giveaway by MiminAdam



Mini Birthday Giveaway by MiminAdam | seharian nak juga nak buat persediaan ni. Akhirnya! Mimin merasmikan Mini Birthday Giveaway byMiminAdam Bermula 1 September 2015 sehingga 30 September 2015. Penyertaan anda amat Mimin alu-alukan. Semoga berjaya !

Bismillahi.....

Mini Birthday Giveaway byMiminadam
WishBirthday Terbaik untuk Mimin:

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada para blogger
2. Copy coding kat bawah sekali
3. Mencipta WishBirthday yang menarik untuk Mimin
3. Klik sini :



4. Follow blog :
MiminAdam, MeraHussain. ShahiraAlfi StudioSafuraraKhaty AimanAlongAna jinggasayidah NapisahNoor Akma, Nurbeuty, WawaWanibahejabellamaisarahGrafixCik enFarhainLittle WeirdoMimi RheemRoseAna, AishaIbrahim

5. Follow Instagram
MiminAdam, dalizgrafix, Shahira rahimaim94, Wawamaisarah_humairaeintan_nurfuzieLittle WeirdoMimi RheemS A BeautyNurBeautAnggunalfiramadhani, ahkakgojesaisya_zuhaili


Tarikh Tamat: 30 September 2015
Senarai Sponsor dan Hadiah
 buat mimin :-
selamat hari lahir mimin...
semoga hidup diberkati sentiasa dan bahagia dunia akhirat...
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan cik mimin...
Allah selamatkan kamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

SEGMEN BLOGWALKING HARI KEBANGSAAN 2015 BERSAMA AYUINSYIRAH

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)



Thursday, 3 September 2015

GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh.blogspot.com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

klik banner utk join :)

SHAWL GIVEAWAY BY MELODI CINTA KITA

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

Wednesday, 2 September 2015

Giveaway 1.0 by ENA

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)


Tuesday, 1 September 2015

Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com

Bismillahirrahmanirrahim
-semoga nenot dimurahkan rezeki-
aminn

klik banner utk join :)