Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Wednesday, 9 September 2015

AIDIL ADHA GIVEAWAY BY DYANA HASSAN

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki

( klik link diatas utk join )





sebab kena follow blog Dyana Hassan :-

Assalamualaikum Dyana. Salam perkenalan dari saya nenot. 
sebab pertama kenapa kena follow blog Dyana adalah kerana owner blog yg cantik :). bukan bodek tp ikhlas dari hati yg suci dan murni tao.  1st bukak blog Dyana dah nampak tuan blog kat header. wow!!! cunnye. huhuhuhuhu. kalau uollll tak caya..uolllll pegi sendri kat blog Dyana Hassan.

second sebab blog Dyana Hassan banyak informasi berkenaan review produk. contoh macam entry ni hirusscar, organic aid vitamin E moisturizer, pixy compact powder, veet wax strips. best giler sebab dyana review drpa pengalaman die sendri. sy g suke kalau review bab2 produk kecantikan ni. jap gi mulalah terjatuh hati dgn produk tu..hahaha. dyana review produk secara santai. maksudnye ayat tak de la skema ubi je......bila baca tak de la bosan :)

sebab ketiga adalah kerana blog dyana juga ada informasi berkenaan tempat menarik kalau nak travel. saya suke sgt entry korea tu :)

tag kepada :)

style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

6 comments:

  1. shad singgah sini balas kunjungan, and good luck to you too.

    ReplyDelete
  2. jom join ga ni..

    hadiah rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete