Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Sunday, 13 September 2015

The Baker's Cottage Mooncake Giveaway By Ayuni Rafilah

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki





klik banner ukt join :)

mudah-mudahan adala rezeki nenot nk merasa kuih bulan sebab tak penah rasa lagi kuih bulan ni. selalu nampak kuih bulan kat supermarket tapi was-ws nak beli sebab tak tao halal ke tak kan.
The Baker's Cottage ada menghasilkan kuih bulan ni maka aku yakin halal dan teringin sgt nak cube :). kalau The Baker's Cottage dekat dgn rumah..rasa nk p beli je,,,hahhahaa
kalau nak buat sendiri tu,,,almaklum la. xrajin punya...hahahaah


style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>'>

6 comments:

  1. Good luck... Zumal suka moon cake ^-^

    ReplyDelete
  2. Good luck (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Hai, dari segment yang sama. Good luck!!

    http://www.syafiyahluv.com/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Saya dr ga yg sama, wish u luck.
    Wish u http://www.ummiseri.com/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by-ayuni-rafilah/

    ReplyDelete
  5. jalan jalan singgah sini dari GA yang sama . goodluck ! :) jom singgah and join segmen http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete