Followers

CUBE KORANG KLIK KAT SINI

SENARAI GIVEAWAY

SEPTEMBER

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html (tarikh tutup : 10/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-sept-dec-2015-by.html (tarikh tutup : 16/9 keputusan : 17/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html (tarikh tutup : 19/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/09/brooch-mini-giveaway.html (tarikh tutup : 22/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html (tarikh tutup : 29/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html (tarikh tutup : 30/9)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-kunjungan-1-juta.html tarikg tutup (30/9)

OKTOBER
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/face-mask-giveaway.html (tarikh tutup 3/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (tarikh tutup : 7/10)
-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html (tarikh tutup :28/10 keputusan 3/10)

tak tahu tarikh tutup

-http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

SILA KLIK!!!!

AMIN!!!

AMIN!!!

Sunday, 13 September 2015

Face Mask Giveaway!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)

GIVEAWAY KUNJUNGAN 1 JUTA WWW.VITAMINSUCI.COM

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki


klik banner utk join :)

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

Hadiah yang bakal dimenangi oleh PEMENANG ialah produk Shaklee bernilai RM92.50 (tidak termasuk GST) iaitu SR Vita-C Plus.



Kenapa saya pilih SR Vita-C Plus untuk dihadiahkan kepada anda?
  • Ia merupakan vitamin C pertama yang bertindak secara 'sustained release' atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin C sentiasa berada dalam badan.
  • Vitamin C dilepaskan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet
  • Vitamin C Shaklee didatangkan bersama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin C dengan lebih baik.
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan dan dilepaskan ke dalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan.
Sebab SR Vita-C Plus perlu sebagai vitamin harian:
  1. Tubuh kita tidak dapat menghasilkan vitamin C dengan sendiri.
  2. Tubuh kita akan kehilangan vitamin C  semasa melakukan aktiviti harian.
  3. Vitamin C dalam badan akan menyusut apabila kita berada dalam keadaan tertekan (stress).
  4. Bagi perokok, kandungan vitamin C dalam mereka sangat terjejas kerana 1 batang rokok mampu memusnahkan 50-100mg vitamin C dalam badan.
  5. Pil perancang dan ubat tahan sakit juga mengurangkan kandungan vitamin C dalam badan.
  6. Pengambilan vitamin C Shaklee secara berterusan mampu memberikan kesan positif kepada badan kita
_________________________________________________________________________

since nenot pon amalkan shaklee ni. antara produk shakle yg pernah nenot amik adalah esp, alfafa, herblax, litichin dan sekarang nenot makan chewable vita-c plus sebab chewable vita-c plus dapat free sebab menang GIVEAWAY 1.0 BY HERNEE NAZIR.  So far, nenot berpuas hati dengan shaklee dan hope ade change nk try vita-c plus plak :)

so, uolllll kalau nak dapatkan produk shaklee boleh terus menghubungi :-

SMS/Whatapps : 0182704872
Email : hifzan2286@gmail.com
Personal FB : Hifzan Zanini (Shaklee)
Instagram : vitaminsuci 
Vitamin Suci FB : Vitamin Suci

The Baker's Cottage Mooncake Giveaway By Ayuni Rafilah

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
semoga nenot sentiasa dimurahkan rezeki





klik banner ukt join :)

mudah-mudahan adala rezeki nenot nk merasa kuih bulan sebab tak penah rasa lagi kuih bulan ni. selalu nampak kuih bulan kat supermarket tapi was-ws nak beli sebab tak tao halal ke tak kan.
The Baker's Cottage ada menghasilkan kuih bulan ni maka aku yakin halal dan teringin sgt nak cube :). kalau The Baker's Cottage dekat dgn rumah..rasa nk p beli je,,,hahhahaa
kalau nak buat sendiri tu,,,almaklum la. xrajin punya...hahahaah